dientes-blancos

Cum să-ți albești dinții cu remedii naturiste

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Română. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Cum să-ți albești dinții cu remedii naturiste !!!

Remediul naturist de curațare a dinților cu ajutorul cojilor de nucă, coaja de banană, este o metodă bine cunoscută și folosită de multe persoane cu rezultate foarte bune, ca o alternativă la tratamentele medicale adesea destul de scumpe.

Cascara-de-Guineo-Banano.Semillas-y-Nueces.Nu există nici o formă mai bună de comunicare ca a unui zâmbet sincer și strălucitor, dar atunci când dinții sau îngălbenirea acestora este o problemă, adesea este dificil să zâmbești în fața altor persoane care ar putea să nu rămână cu o impresie foarte bună despre igiena ta orală. Adesea, această culoare neplăcută apare pe dinți din cauza lipsei de igienăsau a unor alimente care pătează dintii.

Coaja de banană:

Cojile de banană se pot folosi la curățarea dinților foarte simplu, luați o coajă de banană si frecați usor zona dinților îngălbeniți cu partea interioară a coajei de două ori pe zi, după o săptămână de tratament se va putea observa o ușoară diferența in culoarea dinților dumneavoastră, metoda dă rezultate bune când e folosită timp de o lună, două, puteți sta liniștiți deoarece coaja de banană nu produce nici un risc asupra corpului, dimpotrivă conține acid salicilic ce combate tartrul în mod natural, în plus conține și acid citric ce este un puternic înălbitor, de asemenea conține magneziu și potasiu ce ajuta la intărirea și mineralizarea dinților.

Cojile de nucă:

Nueces-Corteza-de-árbol-de-nogal-para-blanquear-los-dientesMod de preparare:

30gr coji de nucă, 300 ml apă

Puneți cojile de nucă intr-un ibric la fiert timp de 15 minute, folosiți compozitia rezultată după fierbere la spălarea dintiilor dimineața și seara.

Bicarbonatul de sodiu:

Bicarbonatul de sodiu este de asemenea un bun înălbitor ce se poate folosi la albirea dinților.

Amestecați bicarbonat de sodiu intr-un vas până ce amestecul devine vâscos ca o pastă de dinți, folosiți compoziția la spălarea pe dinți dimineața și seara, atenție remediile naturale de înălbire a dinților nu înlocuiesc spălarea pe dinți de după fiecare masă, remediile naturiste de înălbire ajută la menținerea culorii albe a dinților și de a avea un zâmbet strălucitor.