bataie la budapesta

Europa trezește-te !!!, refugiații sirieni greu de controlat

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Română. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Refugiații sirieni se pare ca sunt tot mai greu de controlat, revoltele iau amploare pe zi ce trece, dat ca faptul ca valuri de refugiați intră în Uniunea Europeana fără a se ști exact identitatea lor, în ultimele zile se pare ca au inceput controalele la frontiera cu Ungaria, Austria și Germania, dar sunt doua saptamâni de când valuri de refugiați au intrat fără să fie identificați in UE, nu cu mult timp în urmă, un luptator al grupării jihadiste ISIS a fost reținut deghizat în refugiat impreuă cu miile de refugiati adăpostiți in locurile de campare din Franța.

Se pare ca ar fi timpul sa ne trezim si să verificăm exact persoanele ce incercă sa intre in UE împreună cu oamenii loviți de soartă și afectați de pe urma razboiului, dacă nu o facem pentru noi, cel puțin pentru copii noștri si pentru vremurile ce vor veni.

Europa trezește-te !!!, refugiații sirieni greu de controlat

Spysnews.