foto:www.digi24.ro

ROMATSA, SCANDAL SI PLANGERI PENALE!

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Română. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Romatsa!

Se stie ca Romatsa (Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ) este o regie autonoma care detine monopolul natural al serviciilor de trafic aerian in Romania. 

Dupa luni bune in care s-au incercat numeroase negocieri pentru a se ajunge la o intelegere intre angajati si Patronat, implicand atat greva de advertisment cat si greva generala in care traficul aerian a fost dat peste cap provocand un haos total, angajatii ROMATSA acuzandu-l pe directorul Aurel Stanciu că nu a respectat nimic din ceea ce sindicaliştii au stabilit in plus se temandu-se ca isi vor pierde locurile de munca, iata ca inca nu s-a ajuns deocamdata la nici un rezultat.

foto:alfa.qwerty.ro

foto:alfa.qwerty.ro

In scbimb in dimineata de vineri 21 august au fost surprinse imagini increibile in care Aurel Stanciu, Directorul Romatsa, a fost atacat pe holurile clădirii de liderul de sindicat al companiei, care i-a smuls acestuia din mână un document, pentru a-l citi.

In urma altercatiei, Directorul Romatsa Aurel Stanciu a declarat ca a depus plangere pentru talharie impotriva liderului de sindicat.

Vom vedea ce se va intampla si cum vor decurge lucrurile dupa cele intamplate.